Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat juridic in legatura cu un contract pe care l-am semnat fara sa ma gandesc serios la consecinte. Singurul mod de a avea acces la serviciile unei sali de fitness [Editat - in forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme] era de a incheia un contract pe un an de zile. Conditiile dubioase erau urmatoarele: plata abonamentului indiferent de prezenta sau nu, plata prin direct debit prin impunerea obligatiei de a avea un cont deschis la 4 banci agreate de acestia;rezilierea contractului fara taxe doar daca duci dovada scrisa (ex.adeverinta medicala, detasare loc de munca, mutare domiciliu,somer); in caz contrar fiind obligat sa platesti penalitati in valoare de 40%/luna din valoarea abonamentului(90 ron/luna) din momentul rezilierii pana la implinirea perioadei de 1 an.
Lucrurile care m-au revoltat au fost:1. nu am primit nici un exemplar din ce am semnat(recunosc ca si eu am omis sa solicit din cauza grabei, dar totusi nu cred ca este obligatia mea);2. intarzieri in introducerea in sistem a datelor mele si impedimente in a intra in incinta salii; dezorganizare; 3. modificarea radicala a serviciilor prestate (tipurile de aerobic si instructorul).
In sfarsit, ideea este ca am fost 1 singura luna pe care am achitat-o(decembrie).In luna ianuarie nu am fost deloc si am fost sunata ca nici serviciul direct debit nu a functionat si ca ma roaga sa merg sa achit contravaloarea abonamentului, desi nu am fost deloc.
Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez pentru a scapa de acest stres, deoarece nu ma incadrez in nici una din categoriile de reziliere fara penalitati care poate fi dmonstrata scriptic si ma revolta totusi faptul ca trebuie sa platesc desi nu am beneficiat de serviciile lor.Este legal asa ceva.
Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez pentru a nu avea probleme, dar nici sa fiu nevoita sa apelez la nu stiu ce artificii.
Va multumesc,