avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Laura-Mirela

Activitate Laura-Mirela

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
mariaad a scris:

Buna seara .Am si eu o nelamurire legata de art. 86,indice2 ,alin8, cod procedura penala,nu m-am prins efectiv la ce se refera:((.


din ce am inteles eu ..in alin indicat se arata ca regulile care se aplica unui martor in general se vor aplica si martorului ce este ascultata printr un mod special...adica va depune juramant, i se va arata obiectul cauzei, dupa ce va declara tot ce stie i se vor putea pune intrebari etc. sper ca am fost de ajutor.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
lila72 a scris:

Laura-Mirela a scris:

la concurs organizat de CAB in noiembrie...am incercat si la SNG vara asta dar nu am intrat.


Dacă eşti angajat pe perioadă determinată există posibilitatea ca postul să se transforme în unul pe perioadă nedeterminată? ªi dacă e posibil, asta se face la nivel de curte sau trebuie aprobarea CSM-ului? Cum se face? Explică-mi şi mie, te rog, pentru că mă pregătesc şi eu să particip la un concurs de grefieri pe perioadă determinată şi mă interesează. Mulţumesc mult.

pai f multe informatii nu avem nici noi, doar ni s a zis la curte in prima zi ca de obicei cei ce intram in sistem nu st trimisi acasa cand ne expira perioada ci ni se cauta un locusor al nostru, cum se face acest lucru nu stiu....banuiesc ca prin concurs....oricum tu invata sa intri ca banuiesc ca asa va fi si in cazul tau..bafta la examen, si spor la invatat.

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
la concurs organizat de CAB in noiembrie...am incercat si la SNG vara asta dar nu am intrat.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
anditaru a scris:

Dintre cei care au intrat pe post in urma concursului de la curtea de apel Buc.din dec.2012,cei pe perioada determinata nu ne mai dati si noua vesti despre cum este ,ave
ti aceleasi drepturi ca cei pe perioada nedeterm.,ma refer la cazare.Aveti cunostiinta despre transformarea posturilor in perioada nedeterm.?


Nu exista nici un fel de diferenta intre noi si cei pe perioada nedeterminata la salarii si cazare....doar faptul ca noi 6 luni st debutanti si apoi ne va creste salariul....deci beneficiem de decontarea cazarii, insa trebuie sa respectam anumite reguli...deocamdata nu ni s a zis cand vom fi trecuti pe perioada nedeterminata, insa nu cred ca vom fi dati afara. deocamdata ce sa zic..este fffffff mult de munca, nici macar nu constientizam inainte sa intru intr o instanta ca si grefier, cat de mult este de munca dar este o meserie frumoasa...asa ca mult spor tuturor la invatat si nu renuntati, chiar daca nu o sa intrati din prima.;)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Da Dana de săpt viitoare începem activitatea, sper..cu siguranță ne vedem pe acolo.:)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Cât ești cursant al SNG chiria nu îți este decontată...
Dintre cei admiși la CAB a fost cineva sunat?....știe cineva ceva? Sau tre să așteptăm să ne sune ei?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
La studii superioare sau făcut câteva modificări în sensul că au mai crescut notele a mea a rămas la fel și st pe locul 19...bine că st admisă restul nu mai contează...știe cineva ce se întâmplă de acum vom fi sunați, se va afișa ceva pe net, pe când să ne prezentăm pt a fi repartizați pe locuri?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Da edi am văzut suntem admiși...bv..eu 19 și tu 20 ne batem pt ultimele locuri de Buc....dar io am numărat încă odată și st 18 locuri pt București..și cum Dana a renunțat pt că a intrat la SNG ești și tu intrat pe București.=D>:thumbup:
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Nici eu nu înțeleg...probabil am ff mulți ce am depus contestații.....acum nu ne rămâne decât să așteptăm..o fi azi, o fi luni, vom vedea:">
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Chiar am și uitat de 1 decembrie....deci putem sa stăm liniștiți până luni cred.....uofff cât de mult durează toate astea.