avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate petronela_Alexandra87

Activitate petronela_Alexandra87

ufff!!!sper sa pot delega pe cineva de acasa.va multumesc enorm!mi-ati fost de foarte mare ajutor
am nascut la varsta de 16 ani!!m-am casatorit la 18 cu tatal fetitei mele.sunt in italia de 9 ani ,fiica mea e pe numele tatalui,doar ca in italia peste tot fata e pe numele meu,in sensul in care eu sunt tutorele ei legal_(chiar daca e pe numele sotului)fiica mea avand invaliditate civila fiind diagnosticata cu parapareza spastica.
avand in vedere ca edu inca nu miam schimbat documentele in italia choar daca sunt casatorita de 5 ani de zile,sa ma apuc acum sa schimb totul ar insemna foarte mult timp la dispozitie pe care nu il am,si multi bani (pt ambasada samd).asa ca mi-ar fi mult mai usor sa revin la nuemele meu de fata.sotul este de acord,dar nu stiu unde trebuie sa apelez.
va multumesc!!
actul de identitate l-am schimbat,dar nu am schimbat documentele din italia.si nici nu as vrea sa le schimb pentru ca nu am cum deocamdata.nu stiu cum sa procedez.
m-am casatorit in romania si am luat numele sotului dupa casatorie.acum sunt in italia si ar trebui sa imi schimb toata documentele,dar imi e foarte greu pentru ca am o fetita cu probleme de sanatate si are toate actele pe numele meu ,si sa incep sa imi schimb toate documentele acum ar fi imposibil,mai ales cu legile de aici.cum mi-as putea recapata numele de dinaintea casatoriei?va multumesc !!!
o zi buna!!