avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate marianaco

Activitate marianaco

Răspuns la discuția Perimare excutare silita
Multumesc
In 12.05.2011 banca a obtinut incuvintare (judecatorie) pentru executare silita.La cererea noastra banca a suspendat pe o perioada de 6 luni executarea si calculul dobanzii pen.cu conditia sa platim o suma lunar.De trei luni nu am mai platit iar banca nu ne-a comunicat nimic ( inca),poate fi luata in discutie o eventuala perimare a executarii
Răspuns la discuția excutare silita firma
daca ulterior executarii imobilul nu este suficient,in cazul infiintarii de poprire pe venit,daca firma ar avea obiect de activitate s-ar retine sume de bani si din contul acesteia
am o firma cu unic proprietar care este momentan suspendata neavand obiect de activitate,in cazul unei executari silite. pentru un credit ipotecar ,imobilul fiind si sediul firmei,aceasta face obiectul executarii
Răspuns la discuția excutare silita; credit neachitat
multumesc ,dar in ce conditi pot iesi onorabil din aceasta incurcatura ,ca e cert m-am inselat asupra institutiei bancare,am considerat ca practica o dobanda mai mica deoarece erau noi pe piata si procedeaza asa sa atraga clientii,.Daca as deschide proces impotriva banci executarea s-ar suspenda, in aceasta perioada se mai calculeaza dobanzi pen ?In contractclauze abuzive sunt

Sa-mi spuna cineva ce legi functioneaza in Rom.,am luat franci elvetieni echivalentul a 90 mii de euro deoarece nu aveau atitia franci 201.000,am platit aprox 1miliard jumatate si mai am de plata tot atata.Nu trebuie recalculate dobanzile in cazul executarii,deoarece dobanda era calculata pe 25 de ani iar creditul se achita dupa 5 ani
Răspuns la discuția excutare silita; credit neachitat
executorul mi-a spus ca a depus dosarul la judecatorie ,cand am cerut numar de dosar deabia m-i la dat .Cand am intrat pe portal am azut ca a fost admisa cererea.Av. a trimis o adresa de intelegere amiabila la dir.recuperari credite a bancii si in urma demersului s-a stabilit suma respectiva.In comunicarea primita se mentiona ca se suspenda pentru sase luni executarea si sa

suma este prea mare ,depaseste venitul cumulat ,al meu si al sotului
Am contractat un credit ipotecar in franci elvetieni pentru achizitia unei case, ulterior am mai contractat doua credite de nevoi cu ipteca,tot pe cea initiala pentru extindere si amenajarea a ceea ce achizitionasem .Dupa trei ani de plata,sotul ,titularul creditului a fost pensionat anticipat ,inapt medical, dar ulterior pensia a fost stabilita ca pensie de serviciu Fiind in situatia asta banca a gasit solutia .S-a stabilit ca pe o perioada de sase luni sa platim o suma fixa ,diferenta urmand sa fie reesalonata pe perioada ramasa...Platind lunar dar nu toata suma stabilita in scadentar s-au acumulat restante.In luna mai 20011 s-a inaintat cererea de executare silita si a fost admisa de instanta.La cererea noastra banca a suspendat executarea urmand sa platim o suma fixa in ron pe o perioada de sase luni,urmand sa se reanalizeze situatia.Dupa cinci luni i-am contactat si am cerut lamuriri asupra ce va urma.Raspunsul a fost ca ,sa platim amiabil suma stabilita, in continuare.Cu mari eforturi am reusit cele cinci luni si de trei luni nu am mai platit nimic .In timpul acesta nu am primit nici o notificare. Ce pot face acum dupa opt luni,legal vorbind.Daca se mai poate contesta executarea dupa atata timp?S-au ce se mai poate face.