avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate jordache_ml

Activitate jordache_ml

Bună ziua!
Am constatat defectarea unui apometru de AC, am anunţat preşedintele asociaţiei care mi-a recomandat cumpărarea şi montarea unuia nou. Drept urmare am cumpărat şi montat personal apometrul (montarea acestuia prin deşurubarea-înşurubarea unei piuliţe tip "hollender" nu presupune cunoştinţe filozofice sau de matematici superioare). Problema pe care mi-o pun, am pus-o şi preşedintelui asociaţiei şi v-o supun atenţiei este următoarea:
De ce trebuie să suport eu plata sigiliului pus la apometru de către instalatorul asociaţiei, în condiţiile în care nu am nevoie de aşa ceva, fiind un cetăţean "de bună credinţă"?
În cazul unui sigiliu "desigilat" din cauza ruginirii sârmei oare tot eu trebuie să suport plata unui nou sigiliu?
Nu este de datoria asociaţiei să aibă siguranţa plăţii consumului real de apă?
Vă mulţumesc anticipat!
Buna ziua! Mă aflu în concediul de îngrijire al celui de-al 2 - lea copil, care se va încheia probabil pe 4 februarie (copilul s-a născut pe 4 februarie 2010). La începutul lunii martie voi naște cel de-al 3 - lea copil. Aș dori să știu cu ce dată trebuie să mi se elibereze concediul prenatal? Dacă această dată este la sfârșit de săptămână (4 februarie 2012 este sâmbăta), concediul prenatal trebuie eliberat cu data de vineri sau va fi OK cu data de luni? Cum se calculează plata concediilor prenatal și postnatal și cine le plătește? De asemenea, cum și cât se va calcula indemnizația?
Vă mulțumesc anticipat!