avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate mihaigeorgescu

Activitate mihaigeorgescu

Va multumesc pentru ajutor! Ramanem la contractul de asigurare sociala. De saptamana aceasta vom incepe demersurile. In caz ca voi intampina probleme pe parcurs as putea reveni cu intrebari ?

Buna ziua,

O ruda de a mea are 45 de ani si din cauza problemelor de sanatate nu mai poate lucra. Doctorul l-a trimis la comisa care examineaza aceste cereri insa acestia spun sa mai lucreze inca 3 ani. Ce se poate face in acest caz?

Se pot plati asigurarile la stat timp de 3 ani din buzunar fara ca el sa lucreze?

PFA este o solutie?

Multumesc de ajutor!
Răspuns la discuția Infiintare firma pentru website
multumesc mult!
Stie cineva? Multumesc
As dori sa incep demersurile pentru infiintare firma.

Eu nu sunt in romania pentru urmatoarele 2 luni insa am pe cineva in tara care poate umbla dupa acte. Este posibil sa infiintez firma pe numele meu ?

Pot trimite documentele prin posta.

Multumesc anticipat
Multumesc mult ... toate raspunsurile imi sunt de foarte mare ajutor!
Imi puteti spune mai multe despre costurile angajari unei persoane?

Salariul minim este 670RON ... eu cat ar trebui sa platesc in total la stat lunar ?

Angajatul as putea fi eu ?

Multumesc
Banuiesc ca a avea un salariat este foarte complicat, de aceea as opta pentru plata a 16% pe profit. In cazul in care nu am profit ? sau nu am activitate?

Multumesc!
Multumesc pentru raspunsul prompt.

Am citit capitolul referitor la microintreprinderi si ma incadrez.

De asemenea am inteles ca societatea poate functiona si cu 0 sau 1 angajat iar impozitul pe care il platesc este de 16%, cel pe profit.

In cazul in care nu am profit?

Am uitat sa mentionez ca am 19 ani si este prima daca cand iau contact cu asa ceva. Imi cer scuze daca unele intrebari sunt deplasate.

Multumesc inca o data!
Buna ziua,

Am un website care ofera diverse metode de promovare localurilor pentru promotiile si evenimentele acestora. As dori sa infiintez un SRL insa am cateva nelamuriri:

1) Care sunt taxele de dupa infiintare?

2) Este neaparat sa am angajati ? Pot lucra pe baza unui contract de colaborare cu designeri sau alti ..?

3) Cum as putea trece site-ul in proprietatea firmei ?

Multumesc anticipat,
Mihai Georgescu