avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate ilky

Activitate ilky

Procesul verbal mi a fost trimis pe catre agentul local, fapt ce eu consider ca incalca prevederile articolului 27 din OG 2/2001. Am sau nu dreptate? Agentul local , care nu este agentul constatator, a postat procesul verbal pe usa locuintei si apoi a depus avizul de primire la primarie , astfel eu neputand plati amenda in 48 de ore? Eu consider ca este ilegala trimiterea unui proces verbal pe un alt agent local si nu prin posta cum e mentionat in OG 2/2001 si mai ales incalcarea legii privind respectarea datelor cu caracter personal prin depunerea documentului la Primarie (nu inteleg de ce la primarie) si in special dreptul meu de a achita amenda in 48 de ore? La ce infractiuni se poate incadra daca nu este legal?

Va multumesc mult!
[Editat - Raspunde unui mesaj sters]

Dar in procesul verbal e ceva ciudat:

Fapta sa este prevazuta la articolul 101/1/18 din OUG 195/2002 sanctionat de articolul 101/1/18 din OUG 195/2002. Nu sunt jurist dar mi se pare anormal ca o fapta incadrata la un articol sa fie sanctionata de acelasi articol.

Altfel pot sa sustin cumva ca am avut o parte din acte?
Referitor la artticolul 101/1/18 puteti macar sa spuneti daca pot contesta procesul verbal pe baza faptului ca am avut o parte din acte la mine? Agentul a pus si un martor pe care eu nu l am vazut si a pus x in dreptul semnaturii mele de la am luat la cunostiinta. De asemenea nu este prezent in procesul verbal motivul opririi( de ex verificare de rutina si am solicitat termen de maxim o ora sa prezint actele.
De asemenea a modificat procesul verbal dupa ce am plecat. Este vreo cale de contestare a procesului verbal?
In data de 28.01.2012 am primit 6 puncte amenda pentru ca nu am avut toate actele la mine. Articolul la care am fost incadrat este 101/1/18 din OUG 195/2002. Mentionez ca in OUG 195/202 nu exista acest articol, aliniat. Exista doar in OUG 195/2002 republicat dupa OG 69/2007. Intrebare :Pot contesta procesul verbal pentru ca nu este mentionata OG 69/2007 si ca de fapt in OUG195 initial nu exista acel punct 18?

Va multumesc!