avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate ANGHEL MIHAITA

Activitate ANGHEL MIHAITA

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
xilodactil

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
iesirea este cuvantul meu bun joc nu !!!!!!!:bow::thumbup::foottap::foottap:
Exista si uzfruct si intretinerea,dar intretinerea ei se face cu restul de bani adica 65 de mii ,nu? Daca astia se termina ce se intampla?????
ITI MULTUMESC FOARTE MULT PT RASPUNS. PE CONTRACT SCRIE IN FELUL URM.: PRETUL CASEI ESTE DE 13.000 LEI VECHI, CAND AM INCHEIAT CONTRACTUL I S-A DAT 6.500LEI, IAR CEILALTI CONSTA IN INTRETINERE MEDICAMENTE SI ALIMENTE.DAR TREABA ASTA ESTE DOAR IN ACTE PT. CA NOI I-AM DAT 220 DE MIL LEI VECHI.PE MINE MA INTERESEAZA MAI MULT DACA UN NEAM DEAL EI POATE DESFACE CONTRACTULACUM CAND EA ESTE BOLNAVA? ITI MULTUMESC F.F..F MULT
Am cumparat o casa in 2005 cu uzfruct, dar noi pe casa am dat si bani adica 220 de mil lei vechi ,pe contract pretul vanzari este de 13.000 lei vechi din care 65.000 sau dat, iar restul urmand sa converteasca in alimente.....Dar noi nu am procedat asa, i-am dat bani 220 de mil ea si-a bagat in banca iar acum este la pat si-a scos o parte din ei sa-si ia pampersi si altele, dar neamul ei (surori cumnati) spun ca eu trebuie sa i le cumpar.asa este?dupa moartea ei poate cineva sa-mi ceara ceva? Sau acum cat ea mai are cateva cilpe de trait poate cineva sa faca o imputernicire aupra ei sa desfaca contractul?VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI!!!!!!!!