avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate asigasig

Activitate asigasig

Răspuns la discuția fals si uz de fals in asigurari
poi bn...dar eu ce sa fac?sa astept dupa societatea de asigurari?ei ma trag pe mine la raspundere.le-am explicat situatia si directorul regional mi-a zis ca ma crede,insa societatea tot pe mine ma trage la raspundere.M-a sfatuit cineva din sistem sa fac aceasta plangere.mai mult de atat nu stiu ce sa fac...
Răspuns la discuția fals si uz de fals in asigurari
noi emiteam asigurarile de la acelasi centru...nu stiu cum a reusit sa ne copie parolele pentru ca e vorba de vreo 12 oameni tepuiti....cei de la centru ne-au instiintat destul de tarziu.ce ma intriga cel mai tare este ca ei spun ca au facut verificari tarziu, insa comisioanele aferente acestor asigurari nu au intrat pe carduri.asa ca este o situatie foarte ciudata.acum din cate m-am interesat sigurul lucru pe care l-as putea face este o plangere penala impotriva acestui nemernic....daca as putea afla mai multe informatii despre asta ar fi excelent.multumesc!
Buna ziua! Coordonatorul local de la firma de asigurari cu care colaborez a facut in vara o serie de asigurari RCA si nu numai in numele meu, ci si a altor colegi pe care nu le-a platit. Mentionez ca noi nu ne-am dat acordul pentru folosirea userului si parolei. Acum firma de brokeraj ne-a trimis instiintarile de plata. In perioada in care acest domn a incheiat politele eu eram plecata din tara. Imi poate da cineva un sfat?Multumesc!