poi bn...dar eu ce sa fac?sa astept dupa societatea de asigurari?ei ma trag pe mine la raspundere.le-am explicat situatia si directorul regional mi-a zis ca ma crede,insa societatea tot pe mine ma trage la raspundere.M-a sfatuit cineva din sistem sa fac aceasta plangere.mai mult de atat nu stiu ce sa fac...
noi emiteam asigurarile de la acelasi centru...nu stiu cum a reusit sa ne copie parolele pentru ca e vorba de vreo 12 oameni tepuiti....cei de la centru ne-au instiintat destul de tarziu.ce ma intriga cel mai tare este ca ei spun ca au facut verificari tarziu, insa comisioanele aferente acestor asigurari nu au intrat pe carduri.asa ca este o situatie foarte ciudata.acum din cate m-am interesat sigurul lucru pe care l-as putea face este o plangere penala impotriva acestui nemernic....daca as putea afla mai multe informatii despre asta ar fi excelent.multumesc!
Buna ziua! Coordonatorul local de la firma de asigurari cu care colaborez a facut in vara o serie de asigurari RCA si nu numai in numele meu, ci si a altor colegi pe care nu le-a platit. Mentionez ca noi nu ne-am dat acordul pentru folosirea userului si parolei. Acum firma de brokeraj ne-a trimis instiintarile de plata. In perioada in care acest domn a incheiat politele eu eram plecata din tara. Imi poate da cineva un sfat?Multumesc!