avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate ADRIENUTA

Activitate ADRIENUTA

este vorba de o institutie publica si au ca procedura restituirea banilor in 5 ani conform OUG 29/2016. Am vrut sa stiu daca este si alta posibilitate legala de a primi banii toti in acelasi timp.
daca am castigat un proces cu primaria ca functionar public, pentru calcularea si acordarea unor diferente salariale rezultate din drepturile salariale efectiv platite de institutie, scrie undeva in cat timp trebuie sa mi se acorde aceste diferente salariale, adica se pot da toti banii odata sau se impart pe ani......
Buna ziua,

As dori sa va cer sfatul in legatura cu aceasta problema:
In anul 2000 am primit o locuinta de la primarie cu un contract de inchiriere (termen 5 ani) in anul 2003 am plecat din tara si nu am facut nici un demers de renuntare la acest imobil. Familia a platit chiria pana in anul 2008, cand am aflat ca locuinta a fost revendicata si exista o dispozitie de punere in posesie a proprietarului + intabulare din anul 2005.In acest moment mi se imputa la plata o suma restanta de la data cand a fost platita ultima chirie, pana la momentul in care s-a facut procesul verbal de predare primire cu proprietarul respectiv, suma reprezentand chiria si penalitatile. Am intrebat in ce conditii mi s-a facut mie prelungirea contractului, din momentul in care, daca din 2005 exista o dispozitie de punere in posesie a unui imobil, si mi s-a raspuns ca eu am acceptat tacit relocatiunea.
Intrebarea mea este, daca dupa atata timp, suntem in 2012 si pur si simplu aflu intamplator ca sunt datoare o suma de bani, care creste pe zi ce trece, este corect si normal sa platesc aceasta suma pana la data semnarii procesului verbal de predare primire a statului roman (fondul locativ) cu noul proprietar, atata timp cat nu ma aflam in tara la vremea respectiva, chiria a fost platita pe perioada contractului, in ce conditii exista aceasta tacita relocatiune atata timp cat eu nu am cerut si semnat nimic in acest sens. credeti ca ar merita sa merg in instanta?
As vrea sa stiu daca pentru a pleca in strainatate cu copilul, fiind divortata si avand o sentinta definitiva si irevocabila prin care copilul imi este incredintat, fara un program de vizitare copil, pot pleca cu copilul din tara?!