Bun, nu mai intentionez sa o ajut. Dar totusi complice la ce din moment ce mai sus cineva a scris ca daca nu este semnat nu e fals. Complice la ce infractiune mai exact? Intreb de curiozitate. Stiu ca legea este incalcita si nu vedem mereu lucrurile ca un avocat.
Puteti va rog sa detaliati vis-a-vis de probleme ulterioare? Nu e vorba de o functie de raspundere unde lipsa experientei produce prejudicii. Pentru genul asta de job nu e necesara vreo experienta, dar in mod clar existenta ei pare un atuu. Mai exact este patiser. stie meserie, dar nu a practicat destul. Si toti angajatorii la ora actuala vor 5 ani experienta. Nu are cum sa verifice pentru ca sunt trecute ca fiind din italia si apoi a trecut ca ar fi lucrat acolo acum 5-6 ani. Intre timp a lucrat altceva aici in romania
Eu ce probleme pot avea daca nu se pune problema de fals ?
Faptul ca intreb nu inseamna ca tin musai sa fac asta ci doar pentru a sti cum ar sta treaba.
Dincolo de moralitatea gestului ce infractiuni ar fi produse in mod concret? Eu nu imi pun problema daca ar prinde-o sau nu ca nu are cu ce din moment ce ea stie meserie. Pe mine ma intereseaza in principiu ce infractiune as comite.
Buna seara. Am o cumnata care a apelat la mine sa ii fac un cv si sa i-l printez sa mearga la un interviu. Problema este ca ea a trecut pe ciorna niste locuri de munca fictive inclusiv denumiri fictive de firme. A facut asta pentru a parea mai potrivita pentru locul de munca vizat si spera ca nu i se va cere nicio referinta.
Eu am o condamnare cu suspendare de 1 an si incerc sa ma feresc de orice problema posibila. Imi puteti spune va rog daca sa o ajut sa faca respectivul cv cu date nereale eu comit vreo infratiune? Un simplu cv poate fi incadrat la fals sau orice altceva?