avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate mariusmanciu

Activitate mariusmanciu

multumesc!problema este ca nu exista documentatie topo-cadastrala si nici carte funciara pt blocul respectiv si nu se poate incheia contractul de vanzare-cumparare.societatea respectiva trebuie sa execute din fonduri proprii documentatie topo-cadastrala pt toate apartamentele din bloc,lucru imposibil de realizat din punct de vedere financiar
am cumparat de la o societate din craiova un apartament la mansarda unui bloc.am incheiat un precontract la notar si am achitat pretul integral.aceasta societate a executat mansardarea blocului respectiv.contractectele cu furnizorii de gaze naturale si energie electrica au fost incheiate pe numele meu.socitatea respectiva este in insolventa si este administrata judiciar.am depus dosarul la judecatorie si judecatorii craioveni au suspendat cauza Lg 85/2006 art 36 cu toate ca administratorul judiciar a trimis o intampinare prin care recunoaste ca s-a incasat intecral pretul si este de acord cu eliberare unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare.cum pot rezolva problema?va multumesc!