avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate daciana-ioana

Activitate daciana-ioana

va multumesc de sfaturi...sa inteleg ca nu ma pot casatorii cu prietenul meu fara acordul tutorelui legal care nu demult timp este bunica si care de asemenea cum am spus in intrebarea adresata ma agreseaza fizic si verbal....noi chear vrem sa ne casatorim cu toate ca nu am intretinut raporturi sexoale cu iubitul meu....:-((...iar aceasta casatorie nu vrem sa o facem doar pentru ca sa ma scap de cosmarul de acasa ci si pentru ca ne iubim si ne respectam reciproc....va implor sa`mi dati o solutie...adica sa ma ajutati spunandu`mi daca este posibila sau nu casatoria fara acordul tutorelui sau parintelui in viata:help:
Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in grija bunicii.....sotul bunicii,tatal vitreg al raposatei mele mame are un comportament ne adegvat,face mereu pe destepul si de multe ori ma mai si agreseaza fizic sau moral lovindu-ma sau jignindu-ma....bunica mea ma mai bate si ma bate cam rau,....As vrea sa ma casatoresc cu prietenul meu in varsta de 23 de ani care ma iubeste si care ma ajutat de multe ori pana acum in problemele cu bunicii si vrea sa ma scape de acest cosmar cu orice pret....ma pot casatorii cu el??????....ajutati`ma va rog!!!!!