avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate danielfelician

Activitate danielfelician

Răspuns la discuția Furtul intre soti
problema este ca a facut si o evaziune fiscala in firma in valoare de 50000ron si toate se leaga pe 11 a bagat divortul pe 15 am avut o discutie ca vreau sa fa cem un inventar sa vad cum este situatia la firma unde suntem administratori amindoi pe 16 seara a fugit de acasa si sa dus la politie si a declarat ca a plecat doar cu geanta pe 18 seara in lipsa mea a intrat in locuinta conjugala si a sustras maimulte bunuri si o suma de bani
danielfelician a scris:

sotia mea acum doua saptamini a bagat divortul la trei zile a fugit de acasa iar dupa doua zile sa intors in locuinta conjugala fara stirea mea si a sustras mai multe bunuri si o suma de bani eu am depus o plingere penala la politie impotriva ei datimi niste sfaturi cum o sa se termine o sami pot recupera bunurile si banii

problema este ca ea la politie a recunoscut ca in seara de 18 a fost in locuinta conjugala dar a declarat ca sia luat doar hainele sunt martori care au vazuto ca a fost in lipsa mea
doberv a scris:

nici nu va dati seama ce greu va fi de dovedit furtul intre soti.
locuinta era comuna sau doar a dvs ?
bunurile luate erau comune odi doar ale dvs ?
banii sustrasi erau bani economisiti cu sotia ori erau banii dvs ?
foarte complicat.

bunaseara la ce mati intrebat locuinta era comuna si bani erau economisiti impreuna
sotia mea acum doua saptamini a bagat divortul la trei zile a fugit de acasa iar dupa doua zile sa intors in locuinta conjugala fara stirea mea si a sustras mai multe bunuri si o suma de bani eu am depus o plingere penala la politie impotriva ei datimi niste sfaturi cum o sa se termine o sami pot recupera bunurile si banii