Asa scrie in instiintarea pe care am primit-o alaturata deciziei tribunalului ( irevocabila si definitiva in care trebuie sa le dau banii ) negru pe alb mai exact ca daca ma opun executarii silite se pedepseste cu inchisoare de pana la 7 ani . Au sosit in aceelasi plic ...decizia tribunalului ( trasa la XEROX ) probabil de executorul judecatoresc + instiintarea executorului cu tot felul de amenintari ....ca daca ma impotrivesc inchisoare ...ca am termen 24 ore sa achit integral suma ....ca daca vin ei si nu le raspunde nimeni ( CU TOATE CA NU PRECIZEAZA CAND VIN ... ) vor sparge usa ...si vor sparge incuietorile .... culmea culmilor intr-un apartament care nici macar nu este posesia mea sau a parintiilor mei macar.Este apartamentul matusii mele ...iar eu aici am mutatia ...nu stiu cine le permite lor sa faca toate lucrurile astea in locuinta altcuiva ....Sincer sa fiu am mari semne de intrebare.....Va multumesc tuturor de ajutor , raspunsuri si de timpul acordat ....iar daca cineva mai are ceva de zis sau adaugat ...astept cu cel mai mare interes
Buna ziua . Acum ceva timp m-am inscris reprezentant la o firma de parfumuri . Am facut o comanda in valoare de 600 ron iar produsule care mi-au sosit erau jalnice ...de o calitate foarte proasta.Prin urmare n-am mai achitat suma de 600 ron fiindca n-am avut cui sa le mai dau.Am primit tot felul de somatii ...insa le-am ignorat.Ultima data ...asta acum 5 zile am primit copie dupa decizia de la tribunal unde specifica ca sunt obligat la plata sumei totale de 1200 ron decizia fiind irevocabila si definitiva.Pe langa aceasta decizie a tribunalului am primit si o instiintare ( o data cu decizia ) de la un executor judecatoresc cum ca am termen 24 ore sa achit datoria integral altfel vor veni la mine acasa , ma vor executa silit , daca ma voi impotrivi executarii pedeapsa este de 7 ani inchisoare , daca nu sunt acasa vor sparge incuietorile si usa ... si etc...documentatia fiind deja facuta iar executorul avand acordul tribunalului deja. Eu locuiesc impreuna cu prietena mea la matusa mea si la prietena mea acasa ( in 2 locuri ) ...decizia tribunalului si actele de executare silita le-am primit pe adresa matusii mele ( fiindca acolo am mutatia facuta ) apartament care este in posesia ei ...nici macar numele nu este aceelasi cu al meu.Iar aici in apartamentul matusii mele ...sunt mai multe bunuri insa care apartin ( majoritatea ) cu facturi si acte matusii mele si prietenei mele.Eu pe numele meu nu detin absolut nimic.Nici nu lucrez nicaieri .As dori va rog frumos un raspuns mai detaliat si cat mai exact cu privire la urmatoarele puncte : 1 ) In cat timp vor veni ? 2 ) : Vor veni impreuna cu politia ? 3 ) Ce pot executa ? ( cu bunurile pe care nu exista acte ce vor face ??? ) 4 ) Vor veni o singura data sau de mai multe ori ? Cum decurge operatiunea ? Va multumesc anticipat si frumos .Astept cu nerabdare raspunsurile si explicatiile dumneavoastra.Stima !!