avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate omama

Activitate omama

Răspuns la discuția pensie de intretinere
Multumesc mult
Răspuns la discuția pensie de intretinere
copilul a fost incredintat tatalui deoarece martori lui au fost platiti,eu in momentul de fata nu imi permit un avocat,si nici pensia de intretinere fiindca nu am venit.
Răspuns la discuția pensie de intretinere
Fostul sot nu vrea sa vorbeasca cu mine si ma obliga sa platesc pensie de intretinere cu somatie ce pot face in cazul asta?neavand venit?
Multumesc
Buna ziua,am divortat in 2012,dupa pronuntare instanta a decis ca minorul sa ramana la domiciliul tatalui,iar eu sa platesc o pensie de intretinere de 1/4 din venitul meu,in acelasi an am nascut un baietel si nu am putut merge la lucru,acum fostul sot m-a dat in judecata ptr a plati pensia de intretinere,din momentul in care nu am venit si nu pot plati ce se va intampla? Tin sa mentionez ca minorul a stat la mine un an dupa divort,fostul sot fiind plecat din tara,apoi au urmat doar vizitele,anul acesta in luna septembrie fostul sot a plecat iar in strainatate si a lasat minorul in grija surori mai mare sustinand ca are imputernicire,dar prin sentinta ambi parinti avem custodie comuna,am fost sa iau minorul la mine vazand ca in aceazi era singura in casa,bineinteles nu am reusit,de atunci ai este interzis minorei sa vina la mine de catre tata,spunand ca eu ai tulbur linistea si echilibrul,de altfel am si primit o notificare,apoi o somatie sa platesc pensia de intretinere.
Va multumesc
Răspuns la discuția Bani imprumutati fara chitanta
Va multumesc,persoana respectiva sustine ca a dat 9000euro pe un teren care era al primariei fara nici o chitanta sau orice altceva,cu martori falsi are castig de cauza?
Buna,intrebarea mea este,daca o persoana spune ca a dat o suma de bani fara nici un act doveditor si se ajunge in tribunal ce se va intampla?
Răspuns la discuția custodie
Va multumesc.
Răspuns la discuția custodie
cand a bagat divortul in octombrie 2011 eu am fost data afara din locuinta doar cu hainele de pe mine,atunci a schimbat si yala sa nu am eu acces in locuinta si sa nu cumva sa fur ceva,desi el a vandut tot ce a fost de valoare masina...electrocasnice...etc eu am domiciliul la aceea adresa in plus contractul de cumparare vanzare al imobilului e pe numele meu.
Răspuns la discuția custodie
Am fost la politia locala si mi-au spus ca ei nu pot veni ca martori la schimbarea yalei,asi vrea sa stiu ce pot face in cazul de fata pana ma adresez instantei?
Răspuns la discuția custodie
Va multumesc din suflet, pot merge sa schimb yala fara matori sau fara un organ de politie?