Am urmatoarea problema : am incheiat un contract cu [Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor firmelor sau persoanelor cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]; dupa cateva luni (3-4 luni), am optat pentru un abonament mai mare (cu minute mai multe incluse in abonament , respectiv mai scump), mi-au facut UN ALT CONTRACT pe o perioada de 2 ani ; trebuie mentionat ca la primul contract mi-a fost "bagat pe gat " o mizerie de telefon la pretul de 1 Euro (valoare reala , fara abonament ar fi fost in jurul a 30 Euro), iar la cel de al doilea contract NU am achizitionat nimic ; la jumatatea anului trecut am vrut sa reziliez contractul , nu am putut fara sa platesc restul lunilor ramase din abonament , atunci am hotarat sa beneficiez de ceea ce platesc si am ramas abonat , al 2-lea abonament expira in luna februarie anul curent , m-am dus sa denunt contractul si surpriza NU SE POATE deoarece din primul contract mai sunt 6-7 luni si deci NU ESTE EXPIRAT
?!?!?!?!?! X-( Va rog daca se poate sa imi spune-ti daca este legal ceea ce fac ei si ce as putea face . Dupa cate stiu eu primul contract a devenit nul odata cu incheerea celui de al doilea contract , sau nu?!?!?!?! #-o as dorii un raspuns de la un consilier juridic sau avocat . Multumesc .
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/art...