avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate kisskoreh

Activitate kisskoreh

desi am lucrat in gr. a 2 a timp de mai mult de 20 de ani, acestia nu sunt trecuti in cartea de munca , SC la care am lucrat a dat faliment de vreo 10 ani, arhiva SC a fost distrusa intr un incendiu,la arhivele judetene nu mi pot elibera nicio adeverinta, la fel e si in cazul Casei jud de pensii.Cu cea din urma m am si judecat, in prima faza am si castigat- avand ca martori , colegi cu care am lucrat in aceeasi sectie, in aceeasi perioada, dar care au avut norocul sa iasa la pensie in perioada in care inca mai exista arhiva- dar am pierdut la Curtea de Apel Brasov.Ajutati ma va rog si spuneti mi ce as mai putea face, pt ca , repet, timp de mai mult de 20 de ani am inhalat mirosul de lac din fabrica, iar acum, din cauza unei adeverinte, nu pot beneficia de avantajele oferite celor care au lucrat in grupa a II a. Va multumesc.
Buna ziua,

Doresc sa aflu cum trebuie procedat pentru ca un angajator sa-si poata incadra angajatii in grupa a 2 a de munca.
Mentionez ca noi ne ocupam cu fabricarea si prajitul mititeilor, iar angajatii inhaleaza fumul si noxele emanate , stau in frig sau canicula, dupa caz.
Va rog sa ne ajutati cu un raspuns , care sunt actele care ar trebui la dosar, care e procedura si daca se poate acorda gr. a2a si retroactiv.

Va multumim frumos

Buna ziua,
Ma numesc Kiss Natalia si sunt pensionata pt limita de varsta din anul 2010,insa ceea ce as dori sa aflu este daca pentru perioada lucrata in Israel as avea cumva dreptul la pensie,eu lucrand in aceasta tara in perioada septembrie 2002-februarie 2007 cu forme legale .
Va multumesc anticipat pt raspuns