avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Activitate grigoresabina

Activitate grigoresabina

Răspuns la discuția executare silita
Multumesc tare mult in numele meu si al celor 3 pui ai mei pentru ca mi-ati redat linistea sufleteasca.Sa va dea d-zeu multa sanatate
A fost data o sentinta in12/10/2006 prin care se respingea cererea formulata de creditoarea,iar acum, dupa 5 ani si ceva ma trezesc cu executor judecatoresc si expert cadastral.Asta scrie pe DECIZIA DE EXECUTARE SILITA pe care am primit-o .

Aceasta decizie este emisa de catre Departamentul Executari Silite al firmei de recuperare
nu stiu,dar nu inteleg de ce dupa 5 ani ,ma ameninta ca vor demara actiunea chiar si in lipsa mea!Adica vor sparge usa si vor intra in apartament?
nu cred ca a existat un proces pentru ca nu am gasit nicio citatie sau instiintare
care proces?cel in urma caruia s-a emis acasta decizie de executare silita?
am primit o decizie de executare silita pe 03/02/2012 dupa ce tribunalul a respins cererea formulata pe calea somatiei de plata de catre creditoarea[.....];irevocabila,in sedinta publica din 12/10/2006.Pana la data de 20/02/2012 sunt obligata sa anunt data si ora cand sunt la domiciliu in vederea inceperii procedurii preliminare.Dar eu nu am nimic pe numele meu si nici nu mai locuiesc la acea adresa[casa e a parintilor nu a mea].CE inseamna asta?Ce se intampla?Hotararea judecatoreasca nu e valabila?CE mi se intampla acum?