avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters241092

Activitate ContSters241092

Am inteles exact despre ce este vorba. Multumesc mult pentru lamuriri si ptr efortul dumneavoastra pozitiv. Toate cele bune!
In atentia utilizatorilor olimpia_ilie si mariana_en.

Persoana cu acces, in acest caz, este ruda, care la acea data locuia la mama mea. Laptopul l-am lasat de aproape un an la mama mea, in pastrare, eu locuind in prezent in strainatate si avand la dispozitie altul. Nu inteleg, insa, diferenta intre ''plangere prealabila''(despre care am luat cunostinta ca exista in dreptul penal) si ceea ce dumneavoastra denumiti ''plangere simpla''. Care sunt dispozitiile legale referitoare la plangerea simpla!? Chiar nu am auzit de asa ceva, decat de fapte cercetate dupa introducerea plangerii prealabile si de cele care sunt cercetate fara plangere prealabila. De asemenea, va rog sa ma ajutati sa identific si articolele de lege care imi dau un termen de introducere a plangerii, prealabile sau nu, mai mare de 2 luni, dupa cu aratati in raspuns.Multumesc mult pentru interventie Astept raspunsul.
Va multumesc mult! Initial, am depus in nume propriu plangerea, la sectia de politie. Fapta a fost savarsita pe 24.12.2011. Asta inseamna ca, in ceea ce priveste plangerea ce am depus-o, procurorul va da rezolutie de respingere ca introdusa de o persoana fara calitate, iar in ceea ce priveste data, mai am doua saptamani si fapta se prescrie. O sa va urmez sfatul si o voi ruga pe mama sa inainteze o pangere.. Inca o data, multumiri!!
Buna ziua tuturor!
Am lasat in custodia mamei mele un laptop care i-a fost sustras acesteia din apartament de o persoana cunoscuta ce avea acord pentru acces. Laptopul este proprietatea mea, dar locuiesc la adresa diferita de a mamei. Cine introduce plangerea prealabila la organul de cercetare: eu, in calitate de proprietar al bunului sustras, sau mama mea, care il avea in custodie? Daca se poate, va rog sa-mi aratati si temeiul legal! Va multumesc!