atentie pt cine mai semneaza asrfel de contracte fara sa stie ! eu am semnat acest contract din dorinta unui loc de munca chiar angajatorul ma sunat sa mi propuna !
ce poate sa mi fac daca nu platesc acesti bani ?
in primul rand nu am acesti bani si nici nu detin bunuri(apartament cont in banca sau altele asemenea) eu nu am demisionat ci am fost concediat disciplinar
nu mai exista alt act aditional ca angajatorul mi a schimbat functia dar pe nota de lichidare si pe nota de desfacerea contractului de munca este scris sef tren
scolarizarea a fost platita de angajator si pe perioada scolarizarii am fost angajat in functia de muncitor necalificat cu salariul minim pe economie am inceput scolarizarea in 2007 si am terminat in octombrie 2008 munca efectiv am inceput o pe 30 dec 2008 dupa care am lucrat am lucrat pina in in dec 2011 e normal ca in 2009 am fost scolarizat pt alta functie nespecficata in contractul aditional si e normal ca acum imi cer daune 8000 de euro + cheltuieli scolrizare 5000ron?
perioada scolarizarii de un an pt functia de mecanic este scris in contractul aditional ca nu se ia in calcul decat perioada lucrata efectiv dar eu am lucrat decat 6 luni ca mecanic dupa care societatea ma scolarizat in alta functie de sef tren nespecificata in contactul aditional mau obligat daca nu vreau sef tren mi se desface contractul de munca acum mau concediat disciplinar si cer acesti bani au dreptate?
eu nu dispun de acesti bani 8000 euro + cleltuieli scolarizare aprox 5000 ron ce poate sa mi faca ? si mentonez ca am lucrat 3 ani din cei 5 ani mentionati in actul aditional dar este normal eu am semnat contractul pt functia de mecanic locomotiva si societatea ma scolarizat dupa 6 luni in alta functie de sef tren