In cazul in care sotul imi cere divortul,iar eu fac dovada ca am unde locui,are cine sa aibe grija de copil cat sunt la serviciu,si am un venit din care sa il pot intretine,exista posibilitatea sa mi l ia totusi??
Mama denaturata nu se pune problema sa fiu deoarece consider ca mi am indeplinit atributiile de mama din toate punctele de vedere,tinand cont ca este primul meu copil si nu am avut nici un sprijin moral din partea nimanui,cu exceptia sotului meu!!Acum sotul meu,ma acuza ne neglijenta fata de copil,iar acuzele lui se refera la faptul ca :baiatul nu face la olita,este mofturos la mancare ,nu vorbeste prea bine.Mentionez ca a fost nascut prematur.Pana acum copilul meu nu a avut nevoie de nici macar o zi de spitalizare,lucru din care nu cred ca reiese faptul ca sunt o mama denaturata,sau bolnava psihic!!
Buna ziua,
Sunt mama unui baietel de 2 ani si pana in prezent am stat acasa pentru cresterea lui,neavand nici un ajutor de la stat,mentionez ca nu a avut cine sa ma ajute in aceasta privinta,deoarece mama mea a decedat iar cu socrii mei nu am o legatura foarte buna!!De curand sotul meu mi a spus ca intentioneaza sa divorteze,amenintandu-ma ca imi va lua copilul,acuzandu-ma de neglijarea lui cat si a copilului!!Intentionez sa imi caut un loc de munca iar copilul,de comun acord cu sotul ,sa ramana la socrii.Intrebarea mea este:este posibil sa mi poata lua copilul,in cazul in care eu imi gasesc un loc de munca?
Va multumesc!!