avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate CECCAR2012

Activitate CECCAR2012

Are dreptate gigelin. Abia am reusit sa vad si eu bilantul pe 2010. Exista o politica opaca la Nivel Central si Nivel de Filiale. Voi posta toate bilanturile pe net ale ceccar-ului ca cei interesati sa faca o analiza a evolutiei financiare. Am o intrebare de bun simt vis-a -vis de guvernanta corporativa... De ce nu gasim informatii financiare pe site-ul ceccar central si BVC pe cel al filialelor? De ce nu-si depun declaratiile de avere cei care sunt conducatori la o asociatie profesionala de interes public? O facultate este obligata sa aiba aceste informatii o asoc profesioanala de interes public de ce n-ar face-o? Stiti cumva valoarea indemnizatiilor la consiliu pentru filiala Bucuresti in 2011? Aproximativ 92.903 lei adica aprox 22.000 euro adica lunar aprox 1800 euro ca se intalnesc o zi la sedinta presedintele cu consilierii ...
Cheltuielile cu alte servicii prestate de terti :294.813 lei adica aprox 70.000 euro .
perosnalul salariat al filialei (11pers) are un fond de salarii de 579712 lei adica lunar 48309 lei. Daca jumatate dau la stat rezulta net pe slaariat 2195 lei/luna adica 516 euro /pers. Aici nu comentez dar oricum la nivel de secreatriat si evidenta consider ca 500 euro net este o suma acceptabila.
Cheltuieli indirecte ( transmise corpului central .... 3.475.000 lei adica aprox 800.000 euro numai filiala Bucuresti a decontat Corpului eceste Cheltuieli... Sa ne spuna Presedintele Toma ce-a facut cu Banii...Reducerea cotizatilor la CECCAR nu este o prioritate...insa an de an inregistreaza Excedent...Fililala Bucuresti prin contributia celor 7488 Experti contabili si 864 Contabili autorizati si 1968 pers juridice a realizat un excedent financiar in 2011 de 3.437.720 lei adica aprox 808.000 euro ?!
E ceva nu ?
Revin cu amanunte !!!