avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate danimaria99

Activitate danimaria99

Răspuns la discuția pensie alimentara
iti multumesc foarte mult tot ce mi-ai scris imi este de foarte mare ajutor,o seara placuta
si mai specific ca pe statul lui de plata pensia alimentara a fost oprita lunar
deci sa ma explic a dus la noul loc de munca hotarare judecatoreaca prin care este obligat sa plateasca 25%din venit am si verificat la servici la el daca a adus hartia ceea ce a si facut nu exista graseala aceea firma refuza sa ii plateasca invocand ca nu au bani dar salariile sotul le-a luat vrea sa dau firma in judecata cat mai curand m-am saturat nu prea stiu cum dar cred ca imi trebuie un avocat,multumesc ptr raspunsuri
da exista o hotarare judecatoreasca la care a fost obligat sa plateasca 25% din salariu si pe aceea a adus-o
din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca din luna noiembrie(inclusiv) salariile fiind date dupa mai multe sap de asteptare am hotarat ca pe 22 ian sa sun la firma acestia spunad-mi ce suma voi avea de primit aceasta fiind pe 2 luni si sa astept sa face inchiderea de luna dupa care ii voi primi ceea ce nu sa intamplat am resunat si mi-au spus ca nu mai au bani sa imi dea si mie,as vrea sa stiu daca ii chem in instanta voi avea sanse de castig ,multumesc
X-(X-(X-(