Nu este adrvarat!!! recuperatorul poate sa isi indrepte interesul de recuperare a debitului si penalitatilor acumulate asupra mostenitorilor, doar in limita masei succesorale, si doar in situatia in care mostenitorii accepta succesiunea.
Perfect de acord. Dar daca nu voi avea venituri, sau daca aceste venituri le voi avea in alta tara? Ce se intampla daca intervine decesul? creditul este fara asigurare de viata
Buna ziua,
Am o problema la care astept un raspuns din partea dvs.:
Am contractat un credit de nevoi personale fara garantii reale (cu buletinul) in 2008. O vreme am platit ratele la timp, dupa care a venit criza si.... dezastru: ratele s-au acumulat si incet, incet am ajuns la o datorie foarte mare. In decembrie 2011 banca a cesionat creditul catre o firma de recuperari. Nu detin nici un fel de bunuri in proprietate. Nu urmeaza sa mostenesc nici un fel de bunuri, intrucat parintii mei, prin testament, au lasat casa fiului meu si nici nu as accepta vreo mostenire de la ei. Nu sunt angajat si nu am vreo sursa de venit. Foarte probabil voi pleca definitiv in alta tara.
Spuneti-mi va rog, ce credeti ca as putea sa patesc in viitor, in cazul in care nu voi reusi sa platesc datoria.
Va multumesc,