Mie mi-a venit hartie acasa cum ca :INCEPAND cu data de 27.12.2011 nu am voie sa circul timp de 60 de zile
Eu prin asta inteleg ca la sfarsitul zilei de 26.12.2011 adica de la ora 00:00 timp de 60 de zile , daca numar 60 de zile a cate 24 de ore imi rezulta ca cele 60 de zile se sfarsesc pe 24 .02.2012 la ora 23:59 (00:00) adica samabta si dumneavoastra spuneti ca ma duc degeaba luni dimineata ??? adica pe 27.02.2012
Pe data de 11.12.2012 mi-a fost suspendat pt. 60 de zile , ulterior am aflat ca nu pot beneficia de reducere la 30 de zile si am ramas cu 60
Am avut dovada de circulatie de 15 zile de la 12.12.2012 pana la 26.12.2012 si practic maine pe 24.02.2012 trec cele 60 de zile dar eu pot ridica permisul tocmai luni ca nu se lucreaza sambata...
Am mai auzit ca se poate circula ca se modifica automat in baza de date si daca esti oprit de agent iei amenda pt. lipsa documente ... dar doar "am auzit"
Am deschis acest topic nu numai pt. mine ca pt. doua zile in plus nu este o problema dar nu mi se pare corect..
Sa fie greseala agentului constatator ca nu a calculat ?? si sa fi dat dovada pentru 14 zile??
Am sunat azi la informatii, pana acolo nici nu ma duc ca ma enervez degeaba... si mi-au raspuns : ' Domne nu intelegeti ca nu exista lege sa va dam noi permisul mai devreme de termen" si mi-a inchis in nas..
Nici nu trebuie lege ca e nu cer sa-mi dea permisul mai devreme , mie imi expirta perioada vineri la ora 12 noaptea... si samabta nu lucraza nimeni
Nu mor pt doua zile , dar poate cu ocazia asta se poate face ceva pt , cei ce ajung in instanta
Buna seara, sunt nou pe forum si cu ocazia asta as vrea sa felicit acesti oameni pentru initiativa si tot ce tine de acest forum
Cu o problema apelez la dumeanvoastra:
Am avut permis suspendat 60 de zile ( o neacoradre de prioritate cu doua zgarieturi , cu celalalt sofer cazut din cer nevrand sa de intelegem amiabil =>> mers la politie =>> permis suspendat mie 30 de zile conraventia +30 accidentul=60)
Nu am putut beneficia de reducerea la 30 de zile pentru ca in urma cu 1 an si 11 luni(mai aveam o luna pana la doi ani ca sa pot beneficia) am mai avut suspendat 30 de zile....
Pe 24 februarie imi expira perioda.. asta insemnand la ora 12 noaptea dar samabta nu lucreza nimeni ... rezultand ca politia rutiera mi-a retinut dreptul de a conduce pe o perioada de 62 de zile :D
Nu ma deranjeaza foarte tare cele doua zile ca este week-end , dar este o chestie psihica ...
Se poate face ceva , ca stiu ca permisul se restituie doar daca ai dovada si semnezi intr-un registru... asta ca sa stie si ceilalti pe viitor sau sa facem ceva sa creeam un precedent...