Am calitate de pirit si eu si sotia mea mare parte din cea ce este scris pe citatie sun practic fabulati ne este greu a sta intro sala de tribunal cu parinti noi neam facut datoria de ai ingriji dar probabil al o anumita virsta nimic nu mai este bine.Actiunea in care suntem citati este de arestabili dreptul asupra propietati a parintilor eu asta nu am facuto in tribunal ci in fata unui notar nu la cererea mea expresa ci la a lor am acceptat si am platit tot eu, iar acum in urma puneri in posesie mi se cer si cheltuieli de judecata e prea mult pntru mine. Va rog sugeratimi o alta cale de a le lasa totul fara tribunal imi displace cuvintul, e mai mult de 60 % munca mea si multe lucruri pe care le detin in acea proprietate nu le mai vreau nici bani nici mostenire nimic nu mai vreau dect liniste cind un parinte isi injoseste copii daca copii au minte renunta la tot. Dca exixta o alternativa va rog sa mio sugerati va multumesc.
Buna doresc sa stiu daca nu ma prezint la o citatie in tribunal imi cer scuze nu prea stiu sa ma exprim in termeni nu stiu ce inseamna prrocesele.Tatal me si mama mea au depus o plingere prin care solicita repunerea in posesie a mosteniri cu toate ca este munca mea si a copiilor mei in mare parte nu am puterea necesara sa ma prezint la tribunal nu, nu ma pot judeca cu cei care susti ca imi sunt parinti.Am si acum foarte multe lucruri in acea propietate pe care o am pe nume cu drept de uzufruct eu platesc inpozit asigurare si nu una de 20€ ci una la valoarea casei mama are 81 de ani iar tatal 79. Leam fost alaturi mult tim dar in felul in care se poarta nu mai pot nu locuim inpreuna casa am participat cu munca multa si bani la constructie iar acum cu marturi mincinoase mau dat in judecata pe mine si sotia mea dupa ce am dat si parte din munca mea unicului frate ca nu ii in grijim si diverse minciuni,nu imi trebuie nimic dect liniste sunt bolnav nu am voie sa ma enervez,stres si multe altele nu doresc sa ma prezint ce mi se poate intinpla va multumesc pentru un raspuns cit mai rapid.