avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate simonik_eu

Activitate simonik_eu

am primit aksa 2 amenzi pt rovinieta desi am vandut autoturismul cu contract de vanzare cumparare si i-am inmanat celui ce i-am vandut si fiscalul ca sa poata sa o inscrie p numele lui in 30 zile conform acelui ordin mai , fapt ce nu s-a intamplat si ma tot trezesc cu amenzi de la cerstrin cnadr din zona maracineni buzau pt prima am facut contestatie si am atasat la plangere contractul de vanzare cumparare pt ca nu detin calitatea de contravenient.dar se va judeca abia in iunie 2013.. intre timp cel ce i-am vandut eu masina a vandut-o la randul lui si mi-a trimis contractul; de vanzare cumparare cu noul proprietar dar nici acesta nu si-a insusit dreptul de proprietate si mi-a mai venit o amenda...voi face plangere contraventionala si voi atasa cele 2 contracte de vanzare cumparare, instanta probabil va anula amenda sau o va transmorma in av la judecatoria buzau??? pt ca exista acte clare ca masina nu-mi mai apartinea si din cauza acelui ordin mai din care reieses ca cel ce o va cumpara o va inscrie obligatoriu in 30 zile iar vechiul proprietar va disparea din start doar ca la noi mai-ul nu s-a gandit ca aia vor cumpara si nu vor mai inscrie masinile ceea ce sa intamplat in cazul meu ...asa se fac in romania unele legi cu interpretare si stau unii sa traga ponoasele oare am sanse sa castig ...judecatoria va tine cont de cele 2 dovezi? adik de contractele de vanzare cumparare cu un vehicol folosit? se pot comasa cele 2 amenzi fiind aceeasi fapta dar la date de timp diferite? una este in august una in iunie 2011 #-o??? iar cerstrin cnadr oricum incalca og 2/2001 prin acea semnatura electronica, prin ideea ca fapta trebuie constatata de agentul constatator si aplicata sanctiunea de cel ce a cosnstatat fata ...da-ti-mi va rog detalii daca am drepate cu ce am scris! multumesc!