avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate danny69

Activitate danny69

Răspuns la discuția Invinuit - fisa medicala falsa
Costea Viorica se cheama procuroarea...scrie pe citatie dak ai primit una.Chestia e k dak te cheama acolo nici macar nu o sa o vezi pe procuroare ptr k dau o declaratie cu un politai...
Răspuns la discuția Invinuit - fisa medicala falsa
iulyan70 a scris:

Buna seara!!!! Astazi19.01.2012 m-am prezentat cu citatia la Parchetul de pe langa curtea de Apel Ploiesti.Am vazut ca degeaba altii veneau cu avocati,pt ca oricum legea e aceeasi pt.toti.Mai exact nu intrati in panica si nu va duceti imediat sa cautati avocati pt. ca dati banii degeaba.Mai bn pastrati-va banii pt amenda.Acolo o sa va puna cateva intrebari despre cum ai obtinut fisa medicala,iar apoi o sa te puna sa dai o declaratie.Asa ca nu va speriati amenda oricum o sa o platiti,dar nu imediat ci o sa va vina acasa o somatie de plata.
Va doresc succes.

buna ziua,o intrebare am si eu.a venit la cineva amenda acasa si poate sa-mi spuna cat este.Chesti e k io am dat 10 mil pe un bilet de avion k sa ma prezint la hotii astia nenorociti si mai trebuie sa refac fisa medicala...alti bani si sa le mai dau si amenda...da ce stiu astia sa faca de atatia bani.Pe astia nui mai verifica nimeni,numai sa ia bani degeaba si treaba e ca tot de la aia mai saracii iau bani ....pe bogatasi ii sare...va multumesc,,,mersi de sfat /yulian70/