avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Andynyko

Activitate Andynyko

Discuție pensii
Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la pensii, ma intereseaza daca o persoana, care a lucrat aproximativ 7 ani pe cartea de munca, poate sa iasa la pensie de boala, avand astm bronsic sever ? :( va rog sa-mi raspundeti.
am inteles, va multumesc din suflet
multumesc.

problema este ca locul meu de munca este ocupat imediat dupa ce eu am plecat in ccc iar directorul nu ma reangajeaza la terminarea ccc-lui. oricum multumesc
va multumesc frumos pt explicatie

acum am inteles partea asta.

vreau sa va mai intreb, in cazul meu, din ce se calculeaza somajul?( dupa ce mi se va termina preavizul si voi fi concediata) din salarul avut inainte de ccc sau din indemnizatia de ccc?

cum ati scris si mai sus se va face la un moment dat media salarul brut pe ultimele 12 luni (dar eu am fost in ccc in ultimele 12 luni si de asta nu stiu cum sa-mi calculez somajul, am inteles pasii dar la salaru;l brut ma-m blocat , nu stiu ce suma sa iau). va multumesc si ma iertati pt insistenta

[Mesaj editat - pct. 1.3 din regulament]
dar se poate sa beneficiez de indemnizatie de somaj daca dupa terminarea ccc sa-mi fac imediat dosar pentru somaj ??? va reamintesc ca inainte de ccc am lucrat aprox. 5 ani fara intrerupere asta nu stiu in momentul de fata daca se poate asa sau trebuie sa mai lucrez intre ccc si somaj
multumesc frumos pentru ajutor
multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca se poate sa beneficiez de somaj dupa ce se termina ccc chiar daca nu am lucrat dupa ccc, se iau lunile de dinainte de ccc.
:(
Si daca se poate sa ma ajutati sa-mi calculez somajul? va rog
Va multumesc pentru raspuns. Eu credeam ca se poate #-o
Buna, am si eu o intrebare la care va rog sa ma ajutati, in iunie 2012 mi se termina concediu de crestere copil si nu am cu cine sa las copilul, as vrea sa stiu de cat somaj si de cate luni de somaj beneficiez daca din ultimele 12 luni: 5 luni am avut salarul de 600lei (adica din iunie 2009 pana in oct 2009) iar 7 luni de 1200lei (din noi 2009 pana in mai 2010) in iunie 2010 am nascut. Mentionez ca pe cartea de munca am mai putin de 5 ani lucrati. Va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc