OPREANICOLAE a scris:
Este o parere personala si trebuie tratata ca atare.Daca d-na doctor ia prescris sa fumeze canabis ineamna ca stie dinsa ceva.
Doamna doctor nu ne-a prescris pentru ca nu are dreptul sa faca asta. Ea doar ne-a recomandat sa incerce sa fumeze putin canabis seara inainte de culcare sau atunci cand simte dureri puternice. Ea ne-a recomandat asta pentru ca mai are pacienti in stadiu final sau care fac chimioterapie si folosesc canabisul cu rezultate foarte bune. In cazul chimioterapiei canabisul elimina aproape complet efectele adverse.
Si in cazul nostru in 10 minute dupa ce a fumat putin din prima tigara nu a mai simtit deloc durerea si a putut sa se ridice din pat. Si aia a fost prima seara in care a putut sa doarma linistit dupa saptamani de nesomn.
Faptul ca nu mai are canabis e si vina mea pentru ca nu trebuia sa il las sa umble la el cu toate tigarile care le mai avea si atunci poate acum nu mai eram in situatia asta. Si nu putem sa facem rost nici de alte tigari pentru ca noi suntem intr-un oras mic unde nu exista asa ceva. Cel putin eu nu am auzit pe nimeni sa aibe.
Noi am fost joi la medic care ne-a prescris niste medicamente impotriva durerii si niste somnifere ca sa poata sa doarma. Dar aceste medicamente il fac foarte somnoros si doarme aproape toata zinua si nici nu mai are pofta de mancare.
Noi avem foarte mare noroc cu un prieten bun de familie care e avocat si care a zis ca o sa ne ajute in instanta fara sa ne ia bani. Dar daca aveti sfaturi cum sa procedam am fi foarte fericiti. Din ce am auzit in alte tari in urma unor astfel de procese s-a legalizat utilizarea acestei plante in scop medical. Dar sa recuperam tigarile confiscate nu cred ca se mai pune problema, pentru ca din ce am auzit politia distruge toate tigarile confiscate.