Buna ma numesc Andreea si as vrea sa va rog daca se poate sa-mi trimite-ti si mie pe mail legile actualizate care trebuie invatate pentru admiterea la SNG. va multumesc! e-mail-ul meu este deaa_dey@yahoo.com
multumesc de sfat am terminat si as vrea sa stiu daca ma indrept spre un master in criminalistica nu stiu ce sanse as avea sa am un job, m-as indrepta spre SNG dar as vrea sa stiu daca profesia de consilier juridic aduce satisfactii atat pe plan profesional cat si financiar... si unde trebuie sa dau admitere pentru a face stagiul de pregatire necesar de 2 ani ? astept un raspuns . va multumesc
Buna Ziua ma numesc Andreea si sunt absolventa din promotia 2012 a facultatii de drept , as vrea sa stiu unde trebuie sa ma inscriu pentru a devenii consultant juridic pentru a face acel stagiu de pregatire de 2 ani si ce conditii trebuie intrunite. Va multumesc.
sunt anul 4 la facultatea de drept si as vrea sa stiu daca un master in criminalistica mi-ar oferii oportunitatea sa ajung sa lucrez ca si criminalist, sau ce optiuni as putea avea dupa terminarea facultatii inafara de INM si Baroul Avocatilor , Camera Notarilor, si consilier juridic...