Eu pot dovedi cu contractul de v-c buna mea credinta si cu toate hartiile ce le pot obtine de la politie si de la RAR ca am urmat toate procedurile legale pentru a fi proprietarul acestei masini.
Mai am nevoie de ceva?
nu exista si alta posibilitate ca si pagubitul sa isi recupereze bani direct de la cel vinovat dupa ce ce eu fac dovada ca bunul a fost cumparat de buna credinta?
In anul 2008 am cumparat din Jud. Covasna un autoturism marca Ford inmatriculat in romania, masina avand un singur proprietar pe cartea. Mentionez ca masina a fost adusa din Ungaria cu cateva luni in urma. Eu am inmatriculat masina pe numele meu, urmand toate procedurile legale, Mentionez ca masina am cumparat-o de la un intermediar (persoana care sustinea ca se ocupa cu asa ceva). dupa cateva luni la randul meu am vadut si eu masina unui prieten, si el la randul lui a urmat toate procedurile legale pentru inmatriculare. Dar dupa mai bine de un an a primit citatie acasa ca masina este furata din Ungaria si ca trebuie sa o predea la politie. Ca urmare masina a fost trimisa inapoi in Ungaria in urma unei cereri de restituire facute de catre persoana pagubita. Ultimul proprietar, in urma consultarii cu un avocat la sfatuit sa ma de-a in judecata pentru recuperarea banilor.
Intrebarea mea este ce am de facut eu acum. Si daca ii posibil sa fiu considerat vinovat si sa trebuiasca sa ii restitui suma pe masina. Mentionez ca sunt cumparator de buna credinta