va rog vreau si eu regulamentul de ordine interioara a instantelor judecatoresti, daca se poate p mail anamuntean53@yahoo.com
Sunt multe modificari la legi (OJ) fata de anul trecut? (sa stiu daca tb sa le mai scot inca o data)
stie cineva din surse sigure daca vor mai fi concursuri direct pe post in perioada urmatoare, ma refer februarie-martie?
au dictat normal, nu repede si nu era cazul sa ramai in urma, nici eu nu am viteza mare de radactare dar mi s-a parut chiar ok
salut! eu am dat pt postul de grefier de la judecatoria brasov, la proba practica ni s-a dat o dictare de vreo 3,4 min si sa redactam o cerere prin care sa solicitam inscrierea la concurs, la proceduri ni s-a dat grila, 10 intrebari cu cate o varianta de raspuns iar la orju sinteza, au fost vreo 6 intrebari. poate ma lamuriti si p mn cu o intrebare, la pc , revizuirea se judeca :1 dupa procedura cererii de chemare in judecat sau dupa procedura speciala de reviziure
am niste nelamuriri, subiectele de la examenele direct pe post cum vor fi, la fel ca cele de la sng? ma refer la faptul ca vor fi tot intrebari, raspunsuri cu A sau F?, si cam cat ar fi salariul unui grefier cu studii medii ca grefier de sedinta la judecatorie? multumesc
am si eu niste nelamuriri, daca e sa fii admis pe postul de grefier cu studii medii, esti incadrat ca grefier arhivar sau registrator si cam cat e salariul in aceste conditii? multumesc mult
multumesc tuturor pt lamuriri
am o intrebare, de exemplu, daca cineva reuseste sa fie admis la concursul din septembrie, iar apoi vrea sa renunte, se poate? dar pana sa inceapa cursurile
stiu ca e cam greu sa se intample acest lucru, dar am aceasta curiozitate:)
cine stie sigur care sunt beneficiile profesiei de grefier atat in timpul scolii cat si dupa terminarea acesteia? ma refer la cazare, salariu si altele