avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate buhaiu2006

Activitate buhaiu2006

va multumesc,concluzia care ar fi?,poate s-a mai lovit cineva de asa ceva,mi se pare cam abuziv acest articol cu depasire liniei continua si suspendarea permisului pe 30 de zile,poate ar mai analiza acest articol.
inca odata ,Multumiri .
va multumesc ptr,raspuns,legile sunt interpretabile,mai laes in tara noastra.
In masin era sotia singura martora, si doamna care era in fata mea a fost oprita si ea,ca martor,dupa care a intors din drum in fata echipajului de politie,cred ca nu stia pe unde sa intre in acea comuna,ce pot face???
buna .ma numesc cornel ,astazi in jurul orei 16 30,ma deplasam din directia Buzau spre Braila,la intrare in Loc Galbinasi imediat dupa podeste linie continua,pe care am incalcat-o pentru a evita un eventual acident,spun asta ca in fata mea era o doamna la volan,spun doamna ca este inca ziua lor,care la randul ei a vrut la un momentdat sa iasa de pe DN,dupa care s-a razgandit si a revenit pe banda de mers ,fara nici macar sa semnalizeze,automat eu am depasit-o pentru a evita eventuala coleziune,dupa depasire la aproximativ 400m a iesit in fata mea politistul care statea pe sensul meu de mers cu usile deschise(din spatele masini)care abia se vedeau,ma-u legitimat,au intocmit PV,nu ma vrut sa-l semnez dar a zis ca nu-mi da dovada daca nu semnez PV-ul,am semnat si cu mentiunea de mai sus consemnata in PV.
Cum pot sa contest acest PV???
cu stima