avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate valiro

Activitate valiro

Răspuns la discuția CAZIER-REABILITARE
Vreau sa stiu daca m-a mintit
Inseamna ca acea persoana m-a mintit cand a zis ca are cu suspendare, daca in cazier nu scrie ca are cu suspendare?
Scz ca sunt asa insistent.
am intrebat pt ca am vazut cazierul cuiva care a zis ca are o pedeapsa cu inchisoarea de 1 an si 6 luni cu suspendare dar in cazier nu scria textual "cu suspendare". Dar nu ar fi normal sa se treaca daca e cu suspendare?
am si eu o intrebare si nu vreau sa mai deschid alt topic despre cazier.
daca cineva a primit o condamnare cu inchisoarea de 1 an si 6 luni, cu suspendare, in cazier cum apare textual: "Inchisoare 1 an si 6 luni cf. art. XX din CP" sau "Inchisoare 1 an si 6 luni, cu suspendare, cf art XX din CP" ? Deci pe mine ma intereseaza daca pedeapsa a fost cu suspendare, apare textual in cazier "cu suspendare"?
Multumesc.
Răspuns la discuția Problema mareee...
Multumesc pentru sugestii. O sa ma duc la banca.
O zi buna.
Dar daca sotia gaseste un alt debitor care sa-mi ia mie locul....de ex. o sora de-a ei? Thx.
Eu sincer imi doresc sa renunt la tot pentru ca vreau sa-mi fac alt credit dar nu stiu daca ma pot intelege cu banca. Pun si eu intrebari poate cunoaste cineva din practica ce se poate intampla pentru ca vreau sa ma duc la banca cu lectia facuta. Nu sa ma trezesc ca astia vor sa scoata apartamentul la licitatie.
Thx

singura modalitate este contract de vanzare-cumparare, dar in acest caz apartamentul fiind ipotecat trebuie luat si acordul bancii.
In caz de partaj instanta va stabili cui ii va reveni apartamentul.

Si atunci ramane intrebarea cine va plati in continuare ratele la apartament, daca eu renunt la dreptul meu de proprietate?
Răspuns la discuția Problema cu fiscul
Adica daca nu mai platesti, din momentul ultimei date scadente, de atunci se calculeaza termenul de prescriptie????:O
Asta nu incurajeaza neplata?
Sunt prescrisi doar aia care nu platesc?
WoW X-(
Buna ziua.
Asi vrea sa va supun si eu urmatoarea problema spre dezbatere:
O cunostinta de-a mea (sa-i zicem X) se asociaza in anul 2001 cu un cetatean ungur (sa-i zicem Y) si deschid o firma prin care importau benzina din Ungaria si o distribuiau la benzinarii in Romania. Y se ocupa cu procurarea benzinei din Ungaria, transport, si toate documentele firmei, X prelua benzina de la vama si o distribuia la benzinarii. La ceva timp Y dispare, fara a mai fi de gasit nici in ziua de astazi si o lasa pe X cu o datorie la bugetul statului prin neplata TVA.
X este trimisa in judecata si probabil penru ca nu i sa demonstrat reaua credinta, scapa doar cu o amenda penala si cu plata esalonata a datoriilor la bugetul statului, "trecand" pe muchie pe langa puscarie.
Din anul 2002, X isi plateste lunar datoriile catre bugetul de stat, la ora actuala ramanand de plata aproximativ 10.000 de euro.
Intrebare: poate fi iertata X de plata acestor datorii tinand cont de faptul ca si-a platit lunar, la timp datoria? Aceste fapte nu se prescriu dupa 5 ani?
Multumesc.