avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate adydj

Activitate adydj

Dar care ar fi acest organ?
Buna ziua as dori sa ma lamuriti in legatura cu licentele ptr difuzarea operelor muzicale in spati publice.
Mai exact ,ma interesaza un aspect peste care am dat recent.
Deoarece traim in romania as dori sa ma interesez de 2 ori si sa platesc o data.
De curand am inceput sa ma gandesc serios la aspectul legal al meseriei de dj si in timp ce incercam sa aflu cam ce presupuna acesta am dat peste mai multe lucruri care se bat cap in cap.
Eu ca persoana fizica in cazul care difuzez muzica in spati publice am nevoie de licente de la upfr in posesia carora se poate intra prin asociatia ,,dj profesionisti din romania,,.
Pana aici totul e bine inteles, dar in cazul in care voi pune muzica intr-o locatie (club bar )... e aicea e intrebarea, de ce licenta ar mai avea nevoie clubul,localul in care im-i voi exercita activitatea?
Acesta intrebare vine in urma unui control facut de un inspector upfr, care pretinde ca pe langa licenta pentru muzica ambinteala,localu-barul are obligatia sa mai platesca inca o licenta in cazul in care in acel local se danseaza.
Dar din moment ce localul are un dj care plateste deja aceste licente si utilizeaza muzica din playlistul propriu, de ce ar mai plati localul ceva in plus ptr muzica inafara de taxa care se plateste pentru muzica ambientala?