Toporan a scris:
Din cate am vazut eu, transferurile se acorda in functie de volumul de munca al instantei adica numarul de dosare. Am o fosta colega de facultate care tot cerea transferul si era refuzata pe motiv ca instanta unde lucra ca judecator avea un numar mai mare de dosare/judecator/an decat instanta unde cerea ea transferul. M-am uitat pe ordinea de zi din 19 11 2013 si nu am vazut nimic referitor la noi. Voi ati gasit?
Nu s-a afisat. Pentru a inlatura ,,stresul" si ,,emotiile" sa avem in vedere doua aspecte. Dl. Danilet a spus ca singura piedica ramasa este examinarea medicala a unui singur candidat. Nu sunt probleme la examinarea medicala sau buna reputatie. Cel putin asa am inteles din ce scrie pe blog. Propunerea mea ar fi sa continuam sa facem alegerea cu maxima seriozitate pe forum pt toate pozitiile 1-70. Consider ca e cea mai benefica alegere (unii au timp sa discute si sa faca o rocada cu alti candidati daca e cazul si se accepta). Sa avem in vedere ca in ziua repartitiilor vom fi usor incordati si nici nu vom discuta prea mult avand in vedere prezenta ,,coordonatorilor CSM" si a oficialitatii intalnirii.
Trebuie sa avem in vedere ca toti am trecut prin acelasi travaliu cu examenul si sa tratam cu respect si intelegere candidatii care sunt dupa noi in lista de admitere. Consider ca daca stim cu totii ca vom fi judecatori la instanta a sau b vom fi linistiti si vom trece sarbatorile altfel (mai ales ca nu se stie cand va fi repartizarea) asteptand doar indeplinirea formalitatilor.
Cei care au facut tabele pana acum pot continua si sa mobilizeze intreaga echipa?