avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate adela popescu

Activitate adela popescu

Răspuns la discuția cec cu ....bucluc
nu am facut niciun fel de act, pt ca banii nu au fost dati cu imprumut, ci pt a rezolva o problema. in fine, cineva imi zicea ca ar fi infractiune daca as completa cec-ul, sa-mi scot banii....problema e ca nici nu stiu daca are disponibil in cont, iar banca nu-mi poate spune asta, decat daca cec-ul e completat
Răspuns la discuția cec cu ....bucluc
nu este vorba despre nici o firma, chiar nu s-a inteles asta? este o persoana, care are un cont si ne-a dat un cec. cec-ul nu e completat, e doar semnat, deci nu putem sa verificam daca are bani in cont decat daca e completat........
Răspuns la discuția cec cu ....bucluc
eu stiu ca exista mai multe feluri de cec-uri si ca nu trebuie sa fii societate comerciala ca sa-l poti emite si sa-ti trebuiasca factura( asa cum reiese din cele scrise de tine, gabriela). eu am cerut un sfat si am postat o speta.atunci cum putea sa se constituie garantie acest cec, daca noi, completandu-l, am comite o infractiune?
Răspuns la discuția cec cu ....bucluc
pana la urma, e bine sa-l completeze sau nu? oricum, tipul e disperat pt ca noi i-am dat termen pana luni si daca nu ne da banii , am zis ca o sa completam cec-ul. un lucru e cert: el vrea neaparat cec-ul iapoi. ce sa cred?
Răspuns la discuția cec cu ....bucluc
aceasta persoana este persoana fizica, nu are sc, deci nu-i nevoie de stampila si nu mai stiu ce. cec-ul are semnatura lui( a celui care ne-a inselat), dar nu are completata suma si numele prietenului meu. acest lucru vroia sa-l faca prietenul meu( sa completeze)
Răspuns la discuția cec cu ....bucluc
pai a lasat cec-ul ca garantie, cu tot cu semnatura lui?fara acoperire, adica fara sa aiba disponibil in cont. si atunci ce trebuie sa facem, daca nu se poate rezolva pe nici o cale?
problema este urmatoarea: prietenul meu a dat cuiva o suma de bani, acesta i-a dat in schimb o fila de cec in alb. persoana respectiva nu mai vrea sa-i restituie banii, ii da intalniri la care nu vine, apoi daca vine la intalnire ii promite ca data viitoare ii aduce banii, si lista minciunilor continua, de ceva vreme. prietenul meu vrea sa completeze suma pe care aceea persoana i-o datoreaza si sa duca fila astfel completata la banca, pentru ca se pare ca aceasta e singura varianta de a-si mai putea vedea banii. persoana respectiva vrea insa sa-si recupereze fila de cec, pt ca i-a promis ca-i da banii prietenului meu, dar sa nu mearga la banca, pt ca el vre acec-ul inapoi. ce se intampla daca cec-ul nu are acoperire? ce sa facem in acesta situatie?