pAI TOT NU SUNT SATISFACUT CU RASPUNSURTILE. Ma poate ajuta cineva cu unul bine argumentat ? adica clar, unde sa ma adresez ? raspundssurilede mai sus sunt cam vagi. Va rog, e foarte frustrant sa livrezi pizza si sa bajbai dupa o adresa 15-20 minute doar pentru ca oamenii sunt atat de nesimtiti si nu isi scriu datele pe bloc s-au poarta. Trebuiesc obligati sa faca asta.
fIIND VORBA DE bUCURESTI cred ca primaria capitalei e cea mai indicata, nu ?
Si nu pot sa fac acest memoriu si pe care sa il semneze un numar de oameni? trebuie sa mergem in grup la primarie?
Va rog sa ma ajutati in a identifica organul :D caruia ar trebui sa ma adresez pentru urmatoarea posibila lege pe care o am de ceva timp in atentie si de care in ultima perioada m-am lovit frecvent datorita ocupatiei.
De-a lungul activitatii mele vaste :D am avut deseori sarcina de a gasii, pentru diferite motive, adresele unor persoane pentru diverse servicii s-au alte activitati si am observat ca numele strazilor, numerele caselor s-au blocurilor si orice alt tip de informatie lipseste in aproximativ 75-80 % din cazuri iar din aceasta cauza adresa pe care o cauti poate fi cateodata o aventura care iti poate pune nervii la incercare. In activitatea pe care acum o prestea si anume de livrator de pizza :( ma lovesc frecvent de aceasta problema.
Sunt blocuri pe care nu gasesti absolut nici o informatie, strazi pe care nu exista placute cu numele acesteia, case la curte fara numar la poarta si apartamente din blocuri fara nici un fel de informatii X-(.
Consider ca aceste informatii trebuiesc aplicate de absolut toata lumea si nu in mod obligatoriu ci ca semn al civilizatiei. Insa acest lucru nu exista prin urmare ma gandesc sa ma aliez cu alti livratori de pizza, cu soferi de taxi si cu postasi sau orice alta persoana care se loveste de acest aspect si impreuna sa gasim o solutie sa punem la punct acesta problema.
Intrebarea mea este: carei institutii a statului ar trebui sa ma adresez si care ar fi pasii de urmat pentru a duce aceasta actiune la un final fericit ?