Buna ziua,
Anul trecut am fost plecat timp de o luna de acasa. Suma de plata la intretinere pe acea luna a fost insa destul de mare, si atunci, facand calculele, am observat o diferenta. Am prezentat problema presedintelui si acesta a spus ca da, am dreptate si ca a observat o greseala in programul de calcul a intretinerii (probabil un excel). Nu stiu insa care e acea greseala, pentru ca nu mi-a dat alte informatii. Probabil ca si pe aceasta a scapat-o din greseala. Cred ca greseala are legatura cu formula de calcul, in sensul aceasta tine cont gresit, sau nu tine cont deloc, de faptul ca am centrala de apartament si deci ar trebui sa nu contribui decat intr-o mica masura la cheltuielile de caldura si apa calda.
Va multumesc!
Buna ziua,
Din octombrie am aflat ca timp de aproximativ 10 ani (de cand am pus centrala de apartament) intretinerea mi-a fost calculata gresit. Acest lucru a fost recunoscut de presedintele de bloc, care a motivat ca programul de calcul a intretinerii pe calculator era gresit. Problema este ca nu vrea sa imi restituie suma pe care am platit-o in plus toti acesti ani, suma care se ridica la cateva sute de lei.
Carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru a-l obliga pe presedintele de bloc sa imi prezinte modalitatea de calcul a intretinerii si preturile unitare ale utilitatilor pe anii trecuti, astfel incat sa stabilim suma exacta pe care trebuie sa o recuperez?
Pot justifica sumele platite la intretinere cu chitantele pe care le pastrez din 2004.
Mentionez ca la noi in bloc presedintele este cel care incaseaza intretinerea, semneaza chitantele si se ocupa, in general, de administrarea blocului.
Va multumesc.