avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Tif_2007

Activitate Tif_2007

Răspuns la discuția rog un raspuns
in perioada in caream schimbat locul de munca nam avut de unde sa dau cei 180euro dar banca ma anuntat sa dau plata de 600euro am intarziat 90zile si banca ma anuntat ca nu mai suntem la ei si ca nea vandut creanta la firma de recuperare dar dupa cei 90zile am platit1000euro in loc de 600euro,in acest moment sunt cu ratele la zii adica cate 200euro in loc de 180euro,am vorbit cu o persoana care se ocupa de noi de la firma de recuperare si spune ca suntem la zii,ca nu sunt probleme,am aratat instiintarea pe care am primito de la firma unde lucreaza si dumnealui ne spus ca nu este nicioproblema.CE POT SA FAC
Răspuns la discuția rog un raspuns
dar daca am un avocat si dau in judeca oare castig
Discuție rog un raspuns

Subiect: Contactatima daca ma puteti ajuta .
Am facut un imprumut ,de 17500 de EUR la banca pentru nevoi personale cu ipoteca adica apartamentul , in anul 2008 . Datorita schimbarii locului de munca, am avut fara sa vreau intarzieri la plata ratelor . In acel moment am primit la adresa un plic de la o firma de recuperari creante din Bucuresti , prin care eram anuntat ca nu mai figurez in baza de date a Bancii ci sunt preluat de aceasta firma de recuperare mentionata mai sus . Momentan sunt cu toate ratele la zi ,si ,totusi aceasta firma continua din ce in ce mai mult sa ma determine sa returnez intreaga suma integrala in cateva zile .Cu toate ca nu am semnat nici un contract cu ei ci cu banca . Daca puteti ,dati-mi un raspuns

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...