avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate drina10

Activitate drina10

Va multumesc pentru explicatii. Am dus astazi adeverinta noua, sper sa nu mai apara complicatii.
am fost la secretariat si am luat adeverinta in care scrie: adeverinta se elibereaza pentru a-i servi la indemnizatie crestere copil, anul 1 de studiu: 2010-2011, anul 2 de studiu: 2011-2012 si in paranteza: (nu a beneficiat de intrerupere de scolarizare). problema este ca sunt persoane care imi spun ca nu mai pot primi banii astia daca am continuat studiile dupa ce am nascut. E adevarat?
Buna seara. Am si eu o intrebare: eu am nascut in noiembrie 2011. in momentul actual sunt studenta in anul 2 de master, nu am inghetat anul-prin urmare anul acesta imi voi da disertatia. Intrebarea mea este daca mai pot primi aceasta indemnizatie-din moment ce am continuat studiile? cei la care am trimis dosarul- am atasat o adeverinta conform careia am fost studenta in perioada 1 octombrie 2010-1 octombrie 2011, iar dosarul a fost respins pe motiv ca trebuie sa aduc o adeverinta de completare care sa arate ca sunt studenta in anul 2. prin urmare mai pot primi indemnizatie din moment ce am continuat studiile dupa nastere?