am fost la secretariat si am luat adeverinta in care scrie: adeverinta se elibereaza pentru a-i servi la indemnizatie crestere copil, anul 1 de studiu: 2010-2011, anul 2 de studiu: 2011-2012 si in paranteza: (nu a beneficiat de intrerupere de scolarizare). problema este ca sunt persoane care imi spun ca nu mai pot primi banii astia daca am continuat studiile dupa ce am nascut. E adevarat?
Buna seara. Am si eu o intrebare: eu am nascut in noiembrie 2011. in momentul actual sunt studenta in anul 2 de master, nu am inghetat anul-prin urmare anul acesta imi voi da disertatia. Intrebarea mea este daca mai pot primi aceasta indemnizatie-din moment ce am continuat studiile? cei la care am trimis dosarul- am atasat o adeverinta conform careia am fost studenta in perioada 1 octombrie 2010-1 octombrie 2011, iar dosarul a fost respins pe motiv ca trebuie sa aduc o adeverinta de completare care sa arate ca sunt studenta in anul 2. prin urmare mai pot primi indemnizatie din moment ce am continuat studiile dupa nastere?