avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate greceanugheorghe

Activitate greceanugheorghe

Proba in instanta reiese foarte clar din carnetele de munca a fostilor colegi in care sunt trecute O.M.A.I. Totusi cineva ar trebui sa se sesizeze pentru rezolvarea acestor probleme legate de militarii angajati pe baza de contract , pentru ca nu este posibil ca un civil din cadrul M.A.I. sa beneficieze de grupa si un m.a.c nu .care a executat misiuni cu armament . UNDE II SUNT RECUNOSCUTE DREPTURILE SI CAND!
Va comunic ca nu sa facut nici o inregistrare in carnetul de munca referitor la conditiile de munca in care am lucrat . Am inaintat o petitie la angajator si mi sa eliberat o adeverinta din data de 01.01. 2003 pana pe 01.04.2005 ca i-mi sunt recunoscute conditiile in care am lucrat / speciale si deosebite , perioada ce figuram ca m.a.c. Dupa aceasta perioada am trecut in corpul agentilor si i-mi sunt recunoscute conditiile de munca speciale . Intrebarea mea este : DE CE i-mi sunt recunoscuti decat 1an si 4 luni si nu toata perioada din 1991. Rezolvarea problemei se afla in ordinele interne pe care le-am enumerat mai sus , unde se specifica foate clar incadrarile noastre dar, ori nu stiu, ori nu vor sa aplice aceste ordine
Va multumesc !
Ma numesc Greceanu Gheorghe ,sunt din Giurgiu, fost angajat la i.j.p.f.Giurgiu din 01-08-1991==23-11-2011 actualmente pensionat pe caz de boala cu grad de invaliditate III . In perioada 01.08.1991 si pana la 01.04.2005 am fost militar angajat pe baza de contract, perioada care nu-mi este recunoscuta ca fiind incadrata in grupe speciale, motivand R.U. ca militarii ang.pe baza de contract nu beneficiaza de grupa de munca, motivul nu-l stiau nici ei .
In toata aceasta perioada am fost incadrat pe navele M.A.I. beneficiind de toate drepturile personalului ambarcat .
Mentionez ca sunt unii colegi care au fost in aceasi situatie adica tot M.A.C.cu diferenta ca lor li sa trecut in cartea de munca da catre R.U. ca beneficiaza de grupe de munca in conditii speciale si deosebite conform S75/1990 completat cu O.M.A.I.504/16.10.1995 art1, alin1, lit e, H.G.261/2001,si O.M.A.I.283/2002, drepturi ce li sau luat in calcul de catre Casa Teritoriala de Pensii a M.A.I.pot sa trag concluzia ca se merge pe discriminare?
Va multumesc.