avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate ailincaidan

Activitate ailincaidan

Răspuns la discuția Hotarire definitiva
pentru investirea cu titlu executoriu , trebuie intreg dosarul sau ajung cele doua sentinte date sa se faca mentiunea definitiv si irevocabil

corectare recurs la dosar penal
se poate investi cu mentiunea definitiv si apoi cu formula executorie osentinta a curti de apel daca sa facut apelin dosar penal
pe hotarire scrie ca este definitiva. totusi a fost atacata cu recurs. mentionez ca este vorba despre un dosar penal, in care am avut calitatea de parte vatamata, si am obtinut cistig de cauza atit la prima instanta, cit si la recursul declarat de inculpat si judecat la Curtea de Apel Bacau.
am o decizie definitiva a curtii de apel bacau, care obliga asiguratorul sa-mi plateasca daune. acesta a atacat cu recurs, se poate admite? poate fi executat silit inainte de judecarea recursului?
se poate 2recursuri facute de aceiasi societate la 2zile distanta in aceeasi speta
Răspuns la discuția executare silita
se poate executa silit o sentinta definitiva chiar daca exista recurs///
care sunt sansele unui recurs impotriva unei sentintei definitive a curti de apel

hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila
se poate face executarea silita cu hotarire definitiva fara titlul executoriu si la care s-a facut recurs de catre asigurator(in dosar penal)?