Parintii mei au divortat in septembrie 2010 si de atunci locuiesc in acelasi apartament, partajul nefiind itentat si efectuat.
Problema este ca tatal este irascibil si provoaca certuri si injurii la adresa mamei. Mama are o plangere la politie de anul trecut din cauza asta, iar saptamana aceasta a fost amenintata cu cutitul. In mometul amenintarii in casa se afla si bunica din partea mamei. In urma amenintarii a facut o alta plangere la politie (insotita de o declaratie a ei). Tatal si pe bunica nu au fost intrebati nimic de politie la momentul respectiv. Ba mai mult politia a spus ca este dificila interventia lor si ca au 'mainile legate'.
Vreau sa stiu ce si cum putem face pentru a nu mai avea aceste probleme... si pentru a evita un eventual eveniment neplacut (vatamarea mamei). Precizez ca astfel de momente se intampla cand el este in stare de ebrietate, si este pensionat pe caz de boala dar nu stiu exact motivul (este ceva legat de cap, sau facultati mintale).
Daca nu vom avea nici o reactie din partea politiei (nici macar o amenda) putem intenta un proces, poate legat de hartuire sau amenintare?