avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate andra8217

Activitate andra8217

Buna ziua,
As avea nevoie de niste sfaturi,sau cum ar trebui sa procedeze un coleg pentru a-si putea inchide o asociatie religioasa,care din punct de vedere contabil nu a avut nici un fel de activitate economica,care are in componenta 3 persoana(1 presedinte si 2 membri) si al carui patrimoniu s-a consumat cu plata comisioanelor bancare?
Multumesc!
Răspuns la discuția Telefon gasit si predat politiei!
Credeti ca se poate ajunge si in instanta?
Ne e frica si chiar nu stim ce sa facem,parca am trai un cosmar si parca nu s-ar mai termina odata.
Din experienta dumneavoastra ce crede-ti ca se poate intampla tinand cont de aspectele ce le-am discutat?
Multumesc!
Buna seara,
As mai avea cateva intrebari la dumneavoastra,pentru ca am mers impreuna cu prietenul meu la dl politist si ne-a bagat in ceata mai rau:
1.ne-a spus ca a predat telefonu persoanei pagubite si ca a transmis dosarul mai departe ... mai departe insemnand unde?
2.Se poate da o rezolutie (in sensul in care iubitul meu poate sa faca inchisoare) in acest dosar direct de catre procuror am inteles ca la aceasta persoana a ajuns dosarul si ca uneori a dat neincepere alteori a dat incepere?
3.Se poate schimba incadrarea in sensul ca si eu si iubitul meu am fost chemati ca si martori?Mie dl politist mi-a zis ca voi ramane martor dar prietenul meu,lui ii se poate schimba incadrarea?
Multumesc anticipat si va rog din suflet ajutati-ne.
Am inteles va multumesc din suflet,mai am doar o simpla intrebare din experienta dvs cam cat dureaza aproximativ?
care este diferenta intre amenda penala si cea administrativa?
Ani???Din experienta dumneavoastra crede-ti ca poate sa dureze chiar atat de mult?
Amenda se trece in cazier?
Cat dureaza un astfel de dosar pana se solutioneaza?
L-a gasit,de asta sunt sigura,il stiu de 4 ani lucreaza ca si farmacist,nu are astfel de obiceiuri si tot ce si-a dorit si-a cumparat pe banii lui,nu e genul,doar ca e speriat si ii este rusine de ce s-a intamplat,daca ar fi stiut ca gaseste ceva si trebuie predat politiei ar fi facut-o fara sa se gandeasca,si pe langa asta el nu a avut niciodata nici macar o amenda de circulatie.
Cat timp dureaza pana se va da o decizie in acest dosar?
Buna ziua,
Am patit saptamana asta urmatoarea situatie:
- am fost sunata de la politie ca sa ma prezint in legatura cu un telefon mobil care posibil sa fi fost furat.
-primisem la inceputul lunii martie un iphone 4 alb de la iubitul meu drept cadou si cand m-au sunat sa merg la politie l-am intrebat daca l-a furat sau ce s-a intamplat mai exact.Mi-a zis ca l-a gasit intr-o parcare pe jos,si nefiind nimeni acolo care sa il reclame l-a luat el.I-a cumparat accesorii si mi l-a dat mie spre folosinta.Totodata el a fost la politie si a declarat ceea ce v-am spus,ca l-a gasit si ca mi l-a facut mie cadou.
-eu m-am prezentat am spus ca l-am primit de la iubitul meu si ca nu stiam de faptul ca l-a gasit sau furat,predandu-l pe baza de proces verbal.
-dl de la politie mi-a spus ca e ok,eu voi ramane ca si martor in dosar,ca trebuie sa predea telefonul partii pagubite si apoi va trimite dosarul la Parchet.
Ce se poate intamplat pentru mine,sau pentru iubitul meu,tinand cont ca am predat telefonul.E prima data in viata cand mi se intampla asa ceva.Putem patii ceva,in sensul ca putem primii pedeaspa cu inchisoarea?