avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate st3lu07

Activitate st3lu07

@ynocentta:
1. E evident ca stiam aspectul asta, reformulez: avand in vedere ca cei doi nu au niciun fel de raport cu asociatia de proprietari, ii pot da in judecata? ;
2. Toate aceste aspecte au fost confirmate de administratorul si cenzorul asociatiei, ma gandesc - logic - ca urmatoarea etapa este actiune in fata instantei judecatoresti;
3. Nici nu am spus ca vreau sa fac o expertize contabila pe intreg patrimoniul asociatiei, intrucat aceasta se afla deja in derulare.
Buna gasit!

In urma unor probleme personale, am ramas restant cu o suma destul de mare pentru perioada 2009 - 2012.
Pana in august 2012, managementul asociatiei a fost asigurat de A - pers fizica, vecin de bloc, in calitate de presedinte si B - firma de administrare care se ocupa de administrarea financiar-contabila si casierie. Dupa aceasta data, ambii au fost schimbati. Noua conducere a asociatiei constata faptul ca penalitatiile nu au fost aplicate corespunzator, fondurile nu au fost repartizate in conf cu reglementariile in vigoare si multe alte probleme, ca atare au facut o sesizare organului de urmarire penala si urmeaza sa se stabileasca prejudiciul cauzat asociatiei.
In plan personal, mai am de achitat o mica parte din restanta dar nu sunt convins ca aceste sume sunt reale. Intrebarile la care astept un raspuns, sunt urmatoarele:
1. Pot da in judecata Asociatia de Proprietari alaturi de A si B?
2. Daca se constata ca aceste sume au fost abuzive, pot cere daune morale de la A si B?
3. Avand in vedere ca exista si fapte de natura penala dupa efectuarea expertizei contabile, care este procedura pentru tragerea la raspundere penala a celor vinovati.
Va multumesc!
Bun si in cazul asta trebuie sa fac decat cererea de recurs?

Buna ziua,

Am o nelamurire referitoare la un proves civil cu C.G.M.B- Administratia Fondului Imobiliar in calitate de intimat-reclamant pentru recurs reziliere contract evacuare.
Pe citatie scrie asa: " Se va timbra cu TT cu 14.5 LEI+TJ cu 0.3 LEi pe cererea principala; TT cu 558 LEI+TJ cu 5 LEI pe CEREREA RECONVENTIONALA."
In cazul asta eu fac cerere de recurs sau cerere reconventionala asa cum scrie pe citatie? Multumesc anticipat!