Am rezolvat!.Am considerat ca pana pe 21.02.2012 cand s-a modificat durata si salariul ,salariatul a avut ultima zi de munca si cu data de 22.02.2012 l-am inregistrat din nou cu 6 zile lucrate ,cu salariul de 700 lei si durata de 8 ore, fara functie de baza ca programul sa nu inregistreze deducerea personala de 2 ori . Pe statul de plata imi apar la acelasi salariat 2 pozitii , dar la D112 se cumuleaza pe acelasi CNP exact perioadele cu 4 respectiv 8 ore., pe sectiunea B.Am avut f. putin de modificat , la centralizator nu cumulase zilele. Am modificat ,am verificat si programul a dat mesajul de <<salariat validat>>.Trebuie sa fac rectificativa la D112, pentru ca totul s-a intamplat la februarie, si eu acum am observat ce boacana am facut.
Va multumesc foarte mult pentru amabilitatea cu care mi-ati raspuns.
O zi buna va doresc!
Buna ziua,
Cred ca este noua versiune, D112 o scoate programul Saga.Problema este nu nr total de ore ci durata timpului de lucru,( o perioada o am cu durata de 4 ore si o perioada cu durata de 8 ore) si nu stiu cum sa evidentiez in D112 acest lucru.
Si in D112 trec durata timpului de 4 ore sau 8 ore?Mentionez ca 15 zile sunt cu 4 ore si 6 zile sunt cu 8 ore.,deci cu 4 ore/zi sunt 60 ore =250 lei si cu 8 ore/zi sunt 48 ore =200 lei .Timpul efectiv lucrat pe care il trec in D112 este de 108 ore ?In cazul acesta imi da eroare daca trec durata de 4 ore/zi.
Buna seara,
Din pacate aceeasi situatie o am si eu,avand o modificare de durata si de salariu in cursul lunii de la 4 ore respectiv 350 lei la 8 ore si un salariu de 700 lei.Va rog sa ma ajutati cum sa evidentiez in D112 cele 2 perioade?