avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate miha_popa0102

Activitate miha_popa0102

Buna ziua. Consult site-ul dv. de o buna bucata de vreme si pot spune ca mi-a fost de folos in cateva randuri, cand nu gaseam raspuns la unele intrebari. Acum as vrea sa pun si eu o intrebare care ma framanta de ceva timp.
Am un credit ipotecar, luat pe 25 de ani, pentru care este ipotecat un imobil, sunt titulara de credit, sotul meu nu este coplatitor si mai am de platit inca vreo 15 ani. In fiecare an mi se intocmeste acea asigurare de sanatate obligatorie. Deoarece am probleme de sanatate, intrebarea mea este: daca se intampla sa mor (doamne fereste!), ce se intampla cu creditul meu? Cine plateste restul ratelor daca sotul meu nu este coplatitor? Sau in acest caz intra pe rol asigurarea de sanatate? Ca am auzit fel si fel de variante, ca ar plati inclusiv copiii, ca se vinde imobilul respectiv....Si cum dv.sunteti "pe felie" cu astfel de probleme, va rog sa ma lamuriti. Si mai am o descoperire de card, pentru care nu exista nici o garantie materiala. Acelesi intrebari si pentru descoperirea de card. Va multumesc.